Avgörande beslut tack vare er

Ibland är man extra tacksam över att ha direktkontakt med så många härliga och kloka “instavänner” där ute. Man kan snacka om troll och trolltrådar, hat som frodas osv. Men när man snabbt kan dela erfarenheter och därmed snabbt få det bekräftat att man inte är ensam “därute” så kan man ju dessutom få en indikation på om man är inne på rätt spår eller ej. Här är ett exempel på när jag diggar “insta” lite extra mycket.

När vi först nåddes av besked om RS-virus på tvåmånaders bebis fick vi åka hem med en inhalator och ord som “blir det värre – kom in” “vi har alltid öppet hus” “hellre en gång för mycket än för lite” – frikostiga inviter om att återvända ändå.

Men efter att ha läst samtliga av era RS-historier så hjälpte det oss verkligen på traven att på nytt uppsöka akuten. Att iaf aldrig tveka. Eftersom de flesta vittnade om att det krävdes en relativ lång sjukhusvistelse så kändes det ännu mer övertygande att åka in igen. Och dessutom lugnade alla era erfarenheter oss i samma sekund vi fick besked om att bli inlagda. Mer än känsla av att det är ju såhär “det går till”.

Givetvis så finns det grader på detta virus, och som jag förstått det så är det främst riktigt små som drabbas så hårt så man behöver vård. Nu är ju jag endast en lekman i ärendet – Expertis ska alltid konsulteras. Men jag tackar alla er en extra gång för att ni varit så frikostiga och delat med er.

Och förstås, enormt stort tack för all omtanke ni alla visat för “lillebror” – vi är överväldigade över empatin!

/ Anna med familj – Fortf mitt i behandling

Läs om vår kommentarspolicy