Tack för att ni finns

Aj aj aj för föräldrahjärtat. Jo, så känns det ju när den lilla babykroppen kämpar med det där fruktade RS-viruset. Ett par resor värre än jag trodde på förhand, ska erkännas. Inlagda på sjukhus dessutom.

Men TACK svensk sjukvård för att ni verkligen visar upp er från den bästa sidan i dessa lägen. Sjuk bebis betydde i detta fall motorvägsfil in och fullt pådrag när man väl är inne. Tacksamheten till alla som medicinskt gör allt för ens barn vet faktiskt inga gränser.

Nu hoppas vi dock att sejouren inte blir alltför långvarig… Att se den två månader gamla kroppen kämpa såhär är ren och skär terror.

Fler som åkt dit på RS?

Fler som fått vinterbebisar med storasyskon på förskola som klarat sig från RS?

Jo, här är nog den givna smittokällan den där storebrodern.

Och tack alla därute för supersupport på insta. Värmer som tusan! Och tack för era berättelser, hjälpte faktiskt mot den där direkta rädslan när det stod klart att vi skulle bli inlagda, eftersom ni var så många som beskrev era RS-äventyr just så. Att veta att man är fler i samma sits hjälper ju faktiskt.

/ Anna

Läs om vår kommentarspolicy