Sanningen bakom detta Nyhetsmorgoninhopp

Jo igår snackade vi om viktiga saker i nyhetsmorgon. Ojämställd idrott.

Hela inslaget ses här

Denna trötta morsa var med på “länk” hemifrån. 07.20 låter ju inte så farligt men det beror ju helt på hur natten varit. Hur som helst fick vissa saker stryka på foten. Som det visuella. Eller rättare sagt det som inte var visuellt i etern. Nej hittade inga brallor, eller prioriterade att få på lite mascara och leta upp en stickad tröja (för att kompensera nivån på den avklädda nederdelen) istället rättare sagt. Och att hålla två kids i schack. Med hjälp av min superman förstås.

Så bland Eltons gosedjur i myshörnan med stickad rosa tröja och lite mascara men med enbart trosor levererades ett argt meddelande till alla de icke jämställda förhållanden inom idrottsrörelsen. En klassisk “Donald Duck” helt enkelt.

Där har ni den trötta sanningen. #GetYourPrioritiesRight

Nej, ingen som förevigade den “sanna” bilden. Men det var troligtvis ingen vacker syn.

Och om vi ska vara allvarliga för en stund. 80 procent av alla sponsorpengar går till herridrotten…2018! DET är illa. Framförallt borde våra statliga bolag verkligen få extra press på sig här.

Eniga?

/ Anna

Läs om vår kommentarspolicy