Ett argt meddelande

Med anledning av vad min vän och före detta kollega publicerat på “insta”

Alltså, det som syns i skrift – att en amerikans barnmorska som har att göra med superhälsan själv – dvs Ida Björnstad, som tränar och står i och som inte på något sätt äventyrar hälsan för sig och baby, får någon form av viktdirektiv att hålla de två sista månaderna. HELT ORIMLIGT! Vågen borde inte vara inblandad enligt mig så länge man visuellt ser att det inte handlar om en hälsofarlig viktuppgång som påverkar värden etc.

Alla graviditeter är ju olika, alla kroppar är olika, alla drar på sig olika mängder vätska etc, vissa är kanske väldigt tunna i början av en graviditet och behöver ytterligare några extra hälsosamma kg.

Vikthets har vi nog av. Borde inte förekomma alls under en graviditet.

Mer om detta i Ida och Jennifers podcast hittar ni här.

/ Over and Out

Läs om vår kommentarspolicy