Veckans i-lands bebisbekymmer – tips efterlyses

Tvättberg som betas av och mängden handdukar som går åt varje dag. DEN mängden tror man inte en 4kg guldklimp kan stå för men han är kung över “uppstötningar” som han tar till nya nivåer varje dag. Det innebär att handduksberget följer samma mönster. Tur att han har en pappa som är kung över tvättbergen här hemma och som optimerat användningen i färgskala för att hinna tvätta ikapp med “uppstötningarna”. (hmm… apropå meningar man inte trodde man skulle författa för 7 år sedan)

Gäller att täcka in samtliga nedslagsytor i pusselform här. Och ja, Elton var precis likadan. Öppet spjäll och handdukarna avverkades i F1-fart. Några tips från alla er som har bebisar med uppstötningar strlk XL?

Förutom handdukslogistiken och övriga i-landsproblem så laddar vi för fullt för ett OS från TV-soffan. När man vanligtvis jobbar med stora mästerskap så är det faktiskt extra lyxigt att få parkera sig i soffan och bara “softa” sig igenom dramaturgin. Eller ja, nerverna kommer vara på helspänn direkt när Kalla kastar sig ut redan på lördag.

Annars så gläds vi av framsteg på syskomfronten.

Avundsjukan har blandats upp med lite nyfikenhet och så har det bjussats på några kramar. Och ja, då smälter man!

/ Anna

Läs om vår kommentarspolicy