Från spyfläckar till galastass

Totalförvandling stod på agendan igår när dessa färska tvåbarnsföräldrar skulle få lite “egentid” och ha lite debriefing efter några kaotiska veckor. Dubbla proffsbarnvakter i form av Elton och lillebrors faster och farbror kom bokstavligt talat raka vägen från Maui för att hänga med brorsorna. Tack för det Mia och Nicke! Och tack för att vi fick “kärleksboosta” lite i egenskap av dyngtrötta päron som varit i stabsläge sedan den 28 december. Viktigt tycker vi att hitta den där tiden tillsammans och smälta allt nytt. Hur gör NI för att ha lite “vuxen debriefing”?

Middag i Globen stod på agendan när det var dags för den årliga Idrottsgalan.

Såhär var status en timme före avfärd:

Superproffset Jessica Wahlgren kom förbi med supeekort varsel för att addera en hel del “Glam” .

En timme senare såg det ut såhär:

Japp, det är givetvis spanx och hela prylen under denna stass som dessutom var i det behagligaste laget för en kropp “postpartum”. Superstylisten Isabelle Håwi hjälpte till med detta fynd.

Idrottsgalan då: jo, det fanns helt klart några guldmoment enligt mig.

Prisutdelarna till Årets Manliga Idrottare stal den största showen. Samtliga Mammor till de nominerade herrarna. Blev roligt på riktigt! Något som är svårt att plocka fram på galor.

Starkast var hyllningen till skicrossvärldens Anna Holmlund som dessutom var på plats. Här brändes det rejält, på riktigt.

För egen del föll det en tår när “Lilla Sportspegelns” vinjett rullade en sista gång.

Den stora snackisen: Jerringpriset. Sarah Sjöström vs Peder Fredricson där den sistnämnde tog hem folkets pris. Ridsportsverige har återigen sagt sitt och manifesterat vilken enorm breddsport det är. Givetvis värd en rad utmärkelser efter att ha fixat ett EM-guld på hemmaplan. Men att bli framröstad till Europas bästs kvinnliga idrottare alla kategorier borde vara en grund nog att rå hem även detta pris detta år för Sarah Sjöströmn. Hon är bäst i år i min bok, alla kategorier.

/ Anna – och ja, det gick att njuta fullt ut av middagen för oss två som dessutom hade god uppdatering från proffsen på hemmaplan om att allt flöt på utan bekymmer.

Läs om vår kommentarspolicy