Out and about

Citypremiär för lillebror. Dvs vi lämnade Söder för en stund och drog in till Stureplan.

Hann knappt ta fyra steg utanför bussen så sprang vi på ett gäng kära kollegor. Eller rättare sagt, jag blev påkommen och avslöjad när jag i ungefär 20 meter försökt passera en lite äldre dam, med rullväska… krävs ju faktiskt enorm fokusering när man ska gå förbi och om på insidan med barnvagn. Inte min bästa egenskap att “köa” på trottoarer. Finns ont om tålamod där…

Stylist Niklas fick sig ett gott skratt när han beskådade mitt misslyckade försök till omkörning och erbjöd sig att rulla vagn medan jag sprang in och hälsade på Nyhetsmorgonstjärnorna Jenny och Carro som givetvis i sin tur sprang ut från restaurangen för att spana in lillebror och Niklas vagnrullande.

Härlig energiboost att springa på detta gäng. Och visst passar Niklas med barnvagn?

Mitt mission på stan var att hälsa på min stylist Isabelle Håwi som ska försöka få på nåt snyggt på denna mammakropp på måndag.

Blev lite kvalitetstid inklusive matning och blöjbyte bland glitterklänningar och klackar. Bara att vänja sig lillebror.

/ Anna

Läs om vår kommentarspolicy