Svenska svaret på sydostasiens ”familjevespor”

Så kallar min man vår något mindre våghalsiga variant av familjemopeder sydostasienstyle. Dvs ståplattan på barnvagnen.

Premiär för att vara tre inblandade på denna vagn. Funkade fint! Efter att ha rullat resevagn det senaste året (kommer endast in i hissen med minsta tänkbara) så har vi fått möjlighet att testa Denna variant från Britax . Rullar som en dröm. Och storebror verkar köpa läget att stå och åka. Anar att med viss trots inblandat så kan man behöva gå en liten match om detta vissa tillfällen… hur har det funkat för er? Har ståplatta räckt eller krävs det en “syskonvagn” oxå?

Dessa materiella funderingar som minicheferna startar alltså. Kunde för tre år sen aldrig gissa vad som skulle vara dagarnas stora huvudbry…

Parklivet då, jo med denna himmel behövs inga filter någonstans.

/ Anna

Läs om vår kommentarspolicy