Den där sista ”magbilden”…

…som jag definitivt inte trodde skulle bli den sista. Här är den:

Förevigade den av någon anledning både på gymmet och på hemmaplan. På dagen exakt en vecka sedan. Dagen före det som blev “dagen D”. Var till och med på gymmet dagen före. Så inget anande då egentligen. Men morgonen efter så sa jag iaf till min man att jag inte riktigt kunde förstå att jag var på gymmet dagen före pga lite för trött i kroppen… och hmm… när man spanar på den såhär i efterhand, visst sitter den ganska lågt? Magen alltså…

Ovan – i TV4-sminket i samband med Nyhetsmorgon den 27 december, precis före gymbesöket.

Och nu en vecka senare – tada!Smått surrealistisk känsla. Nå, kände ni på er när det skulle ske eller blev ni helt överrumplade? / Anna – tvåbarnsmamma sedan en vecka tillbaka och har svårt att fatta det.

Läs om vår kommentarspolicy