Behövlig gråtfest

Som traditionen nu bjuder så hade vi privilegiet att vara på plats på Svenskahjältargalan på cirkus igår kväll. Älskar dessa hjältarhistorier som inspirerar mer än något annat faktiskt. Hur man verkligen kan göra det lilla för att hjälpa till i stort. På fredag 20.00 kan ni se tv-sändningen i TV4. Jag kan garantera en gråtfest. Hade nästan huvudvärk vid hemkomst pga var tvungen att hålla inne storbölandet för att släppa fram mer “middagsvänliga” tårar. Men detta är en av årets mest behövliga kvällar, för dessa hjältehistorier behövs verkligen, för här snackar vi att man får hopp om mänskligheten. Något som ju faktiskt kan kännas aningen rubbat när man plöjer det dagliga nyhetsflödet.

Ovan: alla hjältar samlade.

För egen del så krävdes lite av hjälteinsatser från min man för att komma i både blåsa och skor. Hade inte haft en chans på egen hand. Då hade klänningen suttit kvar i bröstkorgshöjd. Och skorna hade inte ens touchat fotvalvet. Så tipset är helt enkelt att be om hjälp när man ska hoppa i ett tight rött fodral i vecka 35.

Färdig look: och nej skorna är ingen lek att dra på. Som ni ser i filmen ovan är tricket att åka hem i ett par varma Uggs .

Min man i smoking! Blir alltid lite knäsvag när den åker på.

Och så några proffsbilder av Karin Törnblom:

Skor, ett par välanvända från & other stories. Klänningen kommer från kanadensiska Joseph Ribkoff och är ingen “gravidklänning” utan en vanlig med lite stretch i. Med andra ord – tappar man något på golvet så finns endast två alternativ: antingen be någon annan plocka upp eller låta det ligga kvar.

Nästa gång den åker på igen är troligtvis först efter nedsläpp av vår nummer två:)

/ Anna

Läs om vår kommentarspolicy