Totalmaxat dygn med guldjubel

Måndagar är maxade för egen del. Först inspelningar på Biggest Loser-slottet ute i Ekolsund och sedan raka vägen till Värtahamnen för att direktsända Allsvensk fotboll och sedan upp i ottan för att prata om just det sistnämnda i Nyhetsmorgon.

Igår avslutade vi det hela dessutom med en ordentlig guldsändning. Malmö FF svenska mästare 2017. 20:e Allsvenska guldet är bärgat. Det fjärde på fem år. Det är en dynasti, inget snack. Varför denna totala dominans då? Jo, man är resursstarkast, har den i särklass bredaste truppen i Allsvenskan, lyckas producera och förvalta egna produkter, i år en tydligare spelidé och så får man med sig en mängd sena avgöranden. Sällan en slump i sådana här sammanhang. Bästa spelaren i Allsvenskan 2017 har man dessutom i Anders Christiansen.

Det är bara att buga och bocka. Grattis Malmö. 2018 är det Europa som är målsättningen. Och för övriga klubbar, att på allvar ta upp kampen.

Dygnet i bilder:

Slutligen ett Grattis från en viss Zlatan också.

/ Anna – laddar om för förskolelämning efter nyhetsmorgoninhopp

Läs om vår kommentarspolicy