Här har ni ett recept på kärleksboost

Idag var det två pigga päron som vaknade strax efter 09.00. Det i sig är ju lite av en sensation. Anledningen stavas föräldraboost med Spa, middag och hotellsömn – no kids allowed. En hyfsat spontan “staycation” som min man styrt upp i veckan. Ja, han hade mig “at hello” på det förslaget.

Det lät ju lite som en överanvänd klyscha pre-kids, det här med “egentid”, “föräldratid”, “få prata i hela meningar” osv. I alla fall i mina öron. Nu låter det lika ljuvligt som klyschigt och anammas utan minsta betänketid. Glada föräldrar, glada barn osv. Kärleksboosten på vuxennivå ska ju inte bara tas för given utan behöver ju faktiskt lite hjälp på traven i vardagspusslet. Sen behöver man ju inte köra en avancerad (och lite mer kostsam) variant som Spa och hotell etc utan kan ju faktiskt vara lika romantiskt att beställa hämtmat och kolla på en serie ihop på tu man hand. Kan rekommenderas det med.

Steg 1. Blivande mamma massage på Grand Hotels Spa och lite bubbelbad på de. TACK!!

Steg 2. Middag på nya restaurang TAK. Ovan Misosoppa med jalapeñoolja.

Nedan: potatisskum med stenbitsrom och rädisor i botten.

Friterad svartrot med gräddfil och Rom.

Pilgrimsmusslor, kantareller och kål.

Varmrätt Grillad Gös.

Jo, det blev en créme brulée till dessert också som var helt gudomlig, men den hann inte förevigas.

En riktigt bra middag som helhet med spännande smaker.

Och sen avslutade vi kvällen med att krypa ner här (hotel At Six för er som undrar) och lyckades skrapa ihop åtminstone nio (NIO) timmar.

Tack för det!

/ Anna – undrar om ni har lite fler tips och tricks för en ordentlig “loveboost”.

Läs om vår kommentarspolicy