En av livets absolut roligaste inspelningar

Vilka vändningar den här säsongen tar…
Som ni märker, så är det fullspäckat med dramatik i samtliga avsnitt, samtidigt som alla försöker anamma en ny livsstil. Jag är verkligen imponerad över hur dedikerade och målmedvetna gänget är, bortsett från några små dippar här och där.

Och sen fick vi en liten kupp också… av Mr Babe Jonas Hallberg. Hade gärna sett Jonas fortsätta på slottet såklart, den energi och glädje han sprider är svårslagen. Men förstås fint att lobba för att bolla över platsen till Loulou…

En av de absolut mest underhållande inspelningsdagarna som jag varit med om var helt klart hinderbanan! Lagtävlingen som satte alla på prov och som fick en ganska så oväntad utgång. Camillas saxande över “höjdhoppet” är en minnesbild som följer med läääänge. Även samarbetet och peppandet mellan alla.

Ikväll laddar vi upp för ett nytt avsnitt. 21,00 på Sjuan är det som gäller. Går givetvis bra även på TV4play och på Cmore.

Alla vi som fick följa hinderbanan live. Underhållning på hög nivå.

Inför frestelsetävlingen…

Invägningen…


Tack för all underhållning Jonas! Så himla bjussig och rolig. Blir tomt utan dig nu…

/ Anna – undrar vad ni tittare tycker om att Jonas lobbade för Loulou?

Läs om vår kommentarspolicy