Galaoutfit med gravidmage…

Jo, det var ju kristallen i förra veckan. Firmafest för TV-branschen. Rödamattanupplägg med allt vad det innebär. Och… det innebär ju lite andra förutsättningar när man passerat vecka 20 och ska passa i en blåsa… Allt sitter liksom inte som en smäck per automatik…

Jag brukar vara ute i sista minuten gällande allt sånt här och alltid tänka, det löser sig på något sätt. Och så panikringer jag samma dag till några av alla underbara proffs på just detta jag har förmånen att ha i min närhet.

Tex stylisten Isabelle Håwi som just till detta hittat inspirationen från Hollywoods golden girl Blake Lively.

Kräver ju en del egen hollywoodglam att bära upp just denna…. om man säger så.

Men kände mig väldigt fab i denna outfit:

Väska: lån från min granne Fredrik Robertsson. Ett design-mjölkpaket som nog kostar lite mer än en vanlig liter, om man säger så…. vågade inte riktigt fråga utan höll hårt i rämmarna istället:)

En hiss-selfie vid hemfärden som blev oförskämt “gravidtidig”… men efter att ha maskerat tjugonde gäspen bakom en bordsgranne så var det liksom inte läge att bli långvarig…

Störst grattis till min kollega Tilde till vinsten som årets programledare förstås! Så värd!

Trevligt bordshäng med Agneta.

Och på röda mattan blev det sällis av min big sis Jessica Almenäs.

Viktigast med gravidgalaoutfit ändå, sköna skor!

Ett annat plus: Att vara den med bäst koll på allt efter x antal skålar i vatten.

/ Anna – tackar på nytt för alla fina kommentarer och röster.

Läs om vår kommentarspolicy