Ja, vi bakar version 2!

Jippie!! Jippie!! Yay! Och ett vårskrik på det! (trots hösttider:) Ungefär så känns det även fast det är lite svårt att greppa och även fast man inte ska ta ut alltför mycket i förskott förstås. Men… we are doing it! Again! Preggo på nytt och vi är förstås överlyckliga att få möjligheten att göra hela resan igen och ge Elton ett syskon. Om allt går bra blir det familjeexpandering i början på nästa år!! Wihooo!

 

Fortfarande lite svårt att greppa som sagt, men nu är vi halvvägs så hög tid att börja fatta. Vi är förstås oerhört tacksamma och glada att vi får den här möjligheten och har väl gått runt och varit lite fnissigt smålyckliga inkognito ett tag.

 

Ska förstås dela med mig av fler tankar, cravings, utmaningar etc som farit runt i huvudet under alla dessa veckor så håll utkik här på bloggen.

 

Illamående? Brukar vara fråga 1. Det är ju ett ständigt lotteri det där hur man mår under en graviditet och till skillnad från förra gången så har jag fått känna på det där med gravidillamående på riktigt. Framförallt kvällstid. Och ett läge där man känner sig åksjuk utan att röra sig en meter. Som tur var gick det över runt vecka 11/12. Thank god i lagom tid till min mästerskapssommar drog igång.

 

Cravings då? Brukar vara fråga två. Det var inte läge att ha några sådana när jag kånkade runt på den holländska landsbygden under Fotbolls-EM, om man säger så. Vägkrogarna var inga kulinariska eldoradon så det handlade snarare om att få i sig något som inte var totalt motbjudande. Någon form av omvänd craving, typ. I övrigt – allt i citrusform. Och ett och annat kex.

 

Att gömma bulan? Lite smått utmanande när man har 27 direktsändningar under sommaren. Men lite resår i midjan och lite löst sittande blusar fick bli juli och augustistilen för min del. Kanske någon som anat ändå….?

 

Kön? Nej det vet vi inte och kommer inte veta förrän hen tittar ut.

 

Frågor på det?

 

Nå, några fler därute som ska producera i början på året? 2018 that is.

 

/Anna

Läs om vår kommentarspolicy