Sista EM-dygnet

Då är vi i hamn. Finalen kvar av EM2017 och den tar SVT hand om. Vi i TV4-gänget är glada för den avslutande semifinalen som blev ordentligt underhållande. 3-0 till Nederländerna mot England som får drömma vidare om de stora titlarna.

Igår var det tidig start för oss. Vaknade av en mardröm runt 04… en dröm som slutade med att jag försovit mig till flyget. Ni vet när man vaknar med ett ryck. Klassiker. Var klarvaken efter det och sen var det bara att ladda om för flyg  Sthlm-Amsterdam och sen en bilresa på 2h till staden Enschede vid tyska gränsen. Trött som en gnu och utan hotellrum på schiphol Passade jag på att klämma in ett litet gympass. Kan låta motsägelsefullt men i lugnt tempo kan det hjälpa mot tröttheten.


Hur som, så kom vi till slut fram till FC Twente Stadion där vi hade en superposition.

Älskar att jobba med dessa experter! Kan inte nog understrykas. Passar på att tacka alla er tittare för glada hejarop också. 

Lyckades packa om och få ihop allt vid sändningsbussen. Lämnade större delen av bagaget på plats i Holland under den korta sejouren hemma så hade lite plockepinn att få ihop innan full fokus kunde läggas på sändningen.


Det gick… till slut. Men kommer inte få några medaljer för perfekt tetrisbygge i väskorna direkt…

Matchen blev nog den bästa vi sett såhär långt i mästerskapet och sändningen blir ju därmed även roligare.


Supportrarna får högsta betyg. Även fotbollen som värdnationen bjuder på.
Nederländerna – Danmark i en final. Riktigt höga odds på det.
Men roligt att fler nationer kommer ifatt. Och roligt att se hur storklubbarna satsar allt hårdare. Det är på tiden, om man säger så.

Nu är det omladdning. VM i London hägrar. Bagaget ligger på golvet i en taxi på väg in till city och ikväll rivstartar VM med Usain Bolt, Daniel Ståhl och Mo Farah, för att nämns några. 


Brittiska Daily Telegraph summerar mitt liv senaste 24h. Baksidan pryds av den engelska fotbollsdrömmen som sprack och på framsidan, Mo Farahs Farwell.
Ses i etern 19.30 ikväll. I TV4!

Läs om vår kommentarspolicy