Kaoset som inte riktigt syntes

​​​Oerhört rolig gårdag. Tre kvartsfinaler, vi sände två av dom och fick uppleva två skrällar. Danmark! Österrike! Där har ni en semifinal. Tyskland är utslaget, likaså Spanien. Dessutom vann England första tävlingsmatchen mot Frankrike på 44 år. Det var verklige. En dag när favoriterna föll. I Tyskland är det förstås krigsrubriker och landslaget beskrivs som pinsamt. I Danmark kan man inte riktigt förstå vad som hänt och landslaget får superhyllningar. Med all rätt.

Såhär såg det ut hos oss under gårdagen.

Är det inte regnkaos så är det sprinklerkaos. Vatten har hursomhelst varit involverat konstant senaste veckan i någon form under vår sändning. 


Hanna efter att sprinklern gick till attack. En scen som det inte gick att hålla sig för skratt för. Helt plötsligt, mitt i vår sändning när vi ska summera den svenska insatsen sätter sprinklern precis bakom våra fotografer igång. Den träffar Foto-Tobbe rakt upp i röva, varpå han hoppar till och då fortsätter strålen rakt på Hanna under bordet. Lovar, nästintill omöjligt att hålla sig för skratt. 


Ni är många som frågat efter våra kläder. Ovan min topp från Daisy Grace, Hannas klänning från Filippa K.


Linne culture, Hannas topp Jlindeberg.

Första kvartsfinalen följdes under lite varmare förhållanden. 

I vårat mest nyvakna tillstånd såhär långt summerades Sveriges uttåg.Nu bär det av till Sverige ett par dagar och sen tillbaka till Amsterdam för semifinal mellan Nederländerna-England! Därefter direkt till Usain Bolts sista race i London. 

Bara att hänga med i svängarna här på bloggen.

/ Anna 

Läs om vår kommentarspolicy