Packningsinferno

Puhhhh… ett riktigt långt sådant behövs för att beskriva dagens känsla. Plus det där att varför lär man sig aldrig… att ha liiiite större marginaler. Sladdade till slut in på Arlanda med fem minuter kvar till stängning av incheckning. Med en packning som inte hade fått godkänt av perfektionisten direkt. 


Såhär såg det ut någon timme innan avfärd… 

Kom hem från Visby igår med massa ärenden på agendan och förstås med målet att få ihop en packning som ska fixa en månad på luffen i två olika länder och över 25 direktsändningar i lite oklart väder. Resultatet blev paniklösning med alla skor och regnställ i en reklamryggsäck från alpina VM, min mans avdankade weekendbag med mestadels necessärer (japp vi fixar make och hår själva så det är plural som gäller här), en ordentlig  resväska med kläder och förstås min fiskarstol som blir ett portabelt kontor under mästerskap, lite oklara plastpåsar, två tennisrack som handbagage och det enda tillåtna handbagaget fullt med glutenfritt knäckebröd som är tänkt att räcka iaf de första 15 dygnen. Så nej, det var inte den mest organiserade “affärsresenären” som gled in genom portarna i morse, förbispringandes en busslast med indiska turister som artigt släppte förbi ett stressat yrväder. 

Fick även med mig en soppåse hemifrån med lite kylskåpsrensning som iofs blev en liten vinnare i taxin eftersom det betydde att jag kunde knapra på lite jordgubbar (ja fräscha) till frukost on the Go. Resten av kylskåpsrensningen ligger fint sorterad på Arlanda. 


I taxi med ett handbagagematerial som inte fått godkänt av många bolag. Löstes med lite god vilja och med hjälpsam SAS-personal. 

Men iväg kom jag och om några minuter landar vi på holländsk mark. Några djupa andetag på det här och sen får mästerskapsbubblan infinna sig. Fotbolls EM 2017 är här. Imorgon väntar öppningsmatchen som ni kan följa i TV12 och på Cmore mellan värdnationen Nederländerna-Norge. 


Håller er uppdaterade här på hur livet på luffen går och om resultatet av packningsinfernot får godkänt eller ej. 


Fått lite hjälp på traven av grymma Pierre Robert så längst underst är det kittat och klart. Superskönt material på allt. 

Stay tuned / Anna 

Läs om vår kommentarspolicy