Stopp i semesterfabriken 


Från Ökust till Västkust idag. Jublade över att det gick ett passande direktflyg mellan Visby och Ängelholm när Falkenberg är min slutdestination. 

En intensiv jobbhelg väntar med två direktsändningar på olika platser i Sverige. Mentalt kallar jag det för ett kort semesterstopp. Ska släppa ut den semesterpatenterade hårknuten och dra på lite smink. Bara en sådan sak. Tjuvstartade jobbsommaren redan förra helgen med Diamond League i Paris men försöker att fortfarande ha lite semesterlunk i kroppen och knoppen fram tills nästa vecka då en månads jobb 24/7 väntar. Världens roligaste jobb enligt mig men givetvis också tufft schema som kräver en lugn uppladdning med massa batteriladdning. Ja, ni fattar. Först EM i fotboll för damer i Holland och sen raka spåret till Friidrotts-VM i London. 

Denna helg matcher i Falkenberg och Norrköping och ett bra sätt att få se lite mer av sommarsverige. Och det ska erkänna att det faktiskt är en omöjlighet att ha någon form av semesterlunk i huvudet när man kör direktsändning. Lyser röda lampan på kameran så måste ens egen hjärna också göra det. 

Till alla som går på julisemester nu – jag hoppas ni släcker ner era röda lampor ordentligt för det behövs ju verkligen för att kunna tända de igen i höst. Min var totalt avstängd under vår Greklandsvistelse så min nedsläckning är så att säga hyfsat avklarad. Tror verkligen att det är nyckeln för att palla högt tempo. Total nedsläckning that is. 

Hur bra är ni på det? 

Varför inte soffhänga på semestern med svenska damlandslagets genrep ikväll. 18.45 i Cmore och från 19.00 i TV12 och förstås på våra digitala plattformar. 

Sverige-Mexiko. 


Regnjacka på vid boarding i Visby. 

/ Anna – ses i etern 

Läs om vår kommentarspolicy