Spontantrippen till Barcelona – del 1. 

En påskhelg med snö och kyla gjorde att vi nyttjade en lucka mellan direktsändningar och stack till Barcelona i fyra dygn. Såklart en lyx att bara kunna sticka iväg med superkort varsel men oftast det som är lättast att få till för oss med våra ganska ombytliga scheman. “Seeze the moment” för att dra till med en klyscha, och det försöker vi göra så gott det går. Älskar att resa och se världen med vår lilla nyfikna 1,5 -åring. Snacka om att han hade mycket att spana på längs såväl Barcelonas paradgator som den livliga strandpromenaden. Eftersom jag bott och jobbat här så är det också som att sluta cirkeln när man får visa sina favoritkvarter. Har ni frågor om Barcelona – hit me nedan i kommentatorsfältet. I veckan ska jag även lista några stadsfavoriter, så håll utkik. 

Testade ett nytt hotell denna gång, väldigt fullt i stan pga Champions Leaguemötet mellan Barca-Juventus i onsdags så det blev en chansning som gick hem. H10 Metropolitan för er som undrar. Kan absolut rekommenderas om man vill bo mitt i city med mysig takterrass och innergård. Och bra handfat tyckte Elton.


Frukosten fick 10p från alla inblandade. 

Som sagt, mer tips på ingång.

/ Anna 

Läs om vår kommentarspolicy