Vad som stått på träningsprogrammet i påsk?

Nej, detta är inget inlägg som handlar om att godisäggen ska läggas på hyllan till förmån för joggingrundan. Långt ifrån. Men aningen inspirerade av påskharen så har det handlat om hopp. Det vill säga hoppträning med Elton. Det är nära nu men han har inte riktigt lärt sig att lyfta från marken. Trösklar, små avsatser och diverse andra upphöjningar får funka som trampoliner. Snart så.

Annars så har det varit en salig blandning av påskaktiviteter, Jobb med Allsvenskan i måndags, färd till Gotland på tisdagen, tillbaka i Sthlm för jobb med cupfinalen i torsdags, en långfredag med vänner i Stockholm och sedan påskafton i Enköping med familjen och ett litet förfirande av min pappa som fyller jämt om ett par dagar.

I bilder:

Härliga Maria fixade looken i måndags.

Elfsborg-AIK på programmet.

Touchdown i ety soligt Gotland på tisdagen.

Härlig påskmiddag nr 1.

Flyg tillbaka till huvudstaden på torsdagen.

Raka vägen till studion från Arlanda.

Grattis till Östersund – historiska cup-mästare.

Påskmiddag nr 2.

I Enköping hos min familj.

Grattis världens bästa pappa!

Ny favoritaktivitet. Pricka fåglar med bröd.


Glad påsk!

/ Anna

Läs om vår kommentarspolicy