Såhär var det att möta Biggest Loser-deltagarna första gången

Då är säsongen igång. Och vilken rivstart! Så glad att äntligen få dela alla höstens upplevelser med er alla.

För vilken höst det varit. Och vilket gäng. Empati, humor, järnvilja och att stå upp för sina åsikter och viljor är några egenskaper som karaktäriserar årets deltagare. Jag är djupt imponerad av samtliga. Det krävs ett enormt mod att blotta sina svagheter på det här sätter och att vända destruktivitet till konstruktivitet. Så massa stora eloger till samtliga. För er som inte sett än – här har ni de två första programmen.

Del 1

Del 2

Som ni märker så är det starka livsöden vi får ta del av. Själv blev jag otroligt tagen den där första dagen alla klev upp på vågen och berättade om varför dom hamnat i den här situationen. Det är svårt att föreställa sig och sätta sig in i vad det innebär att gå igenom dessa trauman. Men enormt starkt att dela med sig och ta tag i sina liv.

Ni är verkligen en stor inspiration för många tittare och för mig själv kära Biggest Loser-deltagare. Glöm aldrig det. 
Förstås trist att Ingemar valde att lämna efter att ha fått träningsförbud och mycket tuffa besked från vår läkare. Vi ville såklart allihopa att han skulle stanna eftersom han verkligen behöver förändra sina vanor för att förbättra sina fysiska värden rent medicinskt. Men vi hoppas att han fixar det på egen hand och håller alla tummar förstås.

Eftersom ni är många som undrar så listar jag säsongens outfits här tillsammans med lite bakom kulisser-bilder. Så håll utkik här på bloggen efter att programmen sänts.

Mörkblå klänning ovan från ASOS.


Världens bästa Jessica Wahlgren som trollar med make Up.

Och grymma Isabelle Håwi som fixar alla outfits.

Första tävlingen – hinderbana. Outfit – jacka från Culture , byxor MQ, topp Valerie, skor inköpta i Paris.

Har ni frågor om säsongen så hojta nedan så löser vi det.

Nästa avsnitt på måndag 21.00 på sjuan.

/ Anna – kan knappt bärga mig själv 🙂

Läs om vår kommentarspolicy