Back to back friday

Snor ett citat från min älskade man: “Back to back”-mötesdag idag. Ni vet en sådan utan sekunder emellan. Hamnar man fel på första är man körd. Och så klämde man in ett par telefonmöten i bilen på väg till allt också. Eller man och man… Tidsoptimisten gjorde det. Om det gick vägen? Sisådär skulle man kunna säga. Men hann iaf hämta på förskolan med nån minuts marginal till fyra. Och där, bland ägglekar, bilpussel och pyssel med hänglås finns bara en väg – att köpa läget och vara här och nu. Dagens befrielse typ. Någon som känner igen sig?


Fredagsfeelingen i övrigt.

Alpina VM-uppladdningen stegras och många planer för nästa vecka smids. Ett par av dagens möten handlade förstås om det.

Hemma testas diverse underställ.


Är en frusen stackare så satsar allt på Merino Ull från topp till tå. Bäst i test enligt mig själv och mina frusna armar och ben. Och jo det är diverse pussel och täckbyxor som skymtar i bakgrunden. Sådant som ingår i alla försök till #ootd -bilder.

Ett gäng andra av dagens möten skedde på andra sidan en mikrofon. Har använt en så ljuv stämma som möjligt till att lägga “voice over”‘på nya Biggest Loser-avsnitt… premiären börjar närma sig nu..
Fredagsmyset dagen till ära fick bli Eltons favorit. Korv.


Äntligen har vi hittat en med 98 procents kött i. Känns ju såklart bättre. Även för oss som körde på några heta varianter.

Känns ju iaf visuellt nästan som hela kostcirkeln.


Kommer göras igen!


Nu blir det helgmys i turbokvalitet men med snigelfart för att hinna njuta så mycket som möjligt av lintotten innan St Moritz kallar för mamman i familjen.


Trevlig helg till alla er

/ Anna

Läs om vår kommentarspolicy