#TBT Från underställsqueen i Kitzbühel till prinsessoutfit i värtan.

Har knappt hunnit svälja den här monsterhelgen så den får helt enkelt dyka ner på pränt nu precis när jag fått upp huvudet ovanför vattenytan.

Here it comes:

Ja, Kitzbühel-helgen har varit helt otroligt ball. Hahnenkammrennen kan inte vara annat. Lite av en barndomsdröm att få jobba med störtloppens störtlopp. Det är det fler som tycker. 90.000 intar en by där det bor 8000 permanent. Alla är där, i underställ eller päls. Ganska mycket pälsar ska erkännas och en del tunga juveler som glänser på jetsettare som intagit diverse VIP-områden. Själv kör man såklart klassiskt underställskit från 05.45 till…. ja i söndags hela vägen genom säkerhetskontrollen på Münchens flygplats.
Ett klassiskt ombyte på flygplatstoan krävdes för att överhuvudtaget få gå ombord. Fem timmar i bilkö med nerverna utanpå och en tokinsladdning vid biluthyrningen följt av en Usain Bolt-spurt mot incheckningen. Då är man inte speciellt fresh kan meddelas. MEN vi tog oss med sista flighten hem, och det var banne mig en bragd eftersom vi tvingades köra via tyska landsvägar som Gud glömde men inte Google Maps. Inget utrymme fans för felsvängar så inga kurvor lämnades åt slumpen. Vilket innebar enorm koncentration och därmed en hjärna som knappt snurrade runt efter att flygplatsstolen intagits.

Puhh.

Såhär såg den maxade helgen ut i bilder:


Fridfullt så länge vi var i alpbyn, innan panikresan mot München intogs. Här finns inget förevigande av förklarliga skäl.

Finns nog inget som tar mina stresshormoner till max som jakten på att hinna med sista möjliga flighten hem. Men så finns det ju något därhemma man längtar ihjäl sig efter också. En lintott på 1,5 år vid namn Elton.

Lite efterlängtat gos hanns förstås med på hemmaplan, men det var knappt att understället hunnit av innan det var dags för nästa arbetsuniform. Några av det lite mer glammigare slaget.

Jessica fixar och trixar!


Och ännu en dröm..


Snart tillbaka i underställ igen. Till helgen närmare bestämt. VM i St Moritz stundar – bildspecial utlovas här. Se upp för mycket blått och vita alptoppar.

/ Anna

Läs om vår kommentarspolicy