Julrenovering 2.0

  
Trött småbarnsmorsa. Med skavanker på så många ställen att man tappat räkningen. Och det känns som de snarare adderas uppåt än tvärtom. Att delar av natten sova med halva kroppen i en spjälsäng i någon oergonomisk position gör inte direkt underverk för ryggpartiet. 

Därför var det nästan med lyckogråt i halsen som jag begav mig till Bromma Blocks och  Salongen BeautyBox. Målet – att försöka råda bot på några av de där skavankerna. Och jag tror jag aspirerar på titeln den lyckligaste och mest tacksamma klienten denna dag. 
På julrenoveringsprogrammet: Det stora SPA-paketet… Ja ni hör ju, bara namnet vittnar om att detta är det lyxigaste man kan unna en trött mammakropp. 

Helkroppsscrub

Kroppsinpackning

Ansiktsbehandling

Helkroppsmassage

Och vips – man kan nästan tävla med Elton i lenast babyhud. Typ. 

   
Sandra fixade med van och professionell hand hela baletten och fick mig att känna mig megabortskämd!

    
    
 
Personligt och trevligt i största allmänhet, men framförallt så sanslöst lyxigt och behövligt. 

Kan varmt rekommendera dessa brudar! 

Känner mig redo att gå minst tio ronder till i grenen krokig position i spjälsäng. 

Hur har ni det själv med omhändertagandet av era trötta kroppar? Möjlighet att unna er eller väntar ni på “bättre tider”? 
/ Anna – len och mjuk som en baby. 

Läs om vår kommentarspolicy